China Scherpe Lassenmachine fabrikant

 

    Van Hyzont (Shanghai) Industrieel Technologieën Co., Ltd

      - One-stop Oplossingen van Orbitale Lassen en Snijmachines

Nieuws

August 2, 2018

Wat Orbitaal Lassen en zijn Toepassing is

          Het orbitale lassen is een gespecialiseerd gebied van lassen waardoor de boog mechanisch door 360° (180 graden in dubbel op lassen) rond een statisch werkstuk, een voorwerp zoals een pijp, in een continu proces wordt geroteerd. Het proces werd ontwikkeld aan adressen de kwestie van exploitantfout in het booglassenprocédés van het gaswolfram (GTAW). In orbitaal lassen, loopt het computergestuurde proces met weinig interventie van de exploitant. Het proces wordt gebruikt specifiek voor hoogte - kwaliteits herhaalbaar lassen.

 

 

Materiaal van Orbitale Lassenmachine 

      

    De belangrijkste onderdelen van elk orbitaal lassensysteem zijn de krachtbron en het controlemechanisme, het lassenhoofd en, waar vereist, een mechanisme van het draadvoer. Het lassen van bepaalde grootte en materiële types zal ook het gebruik van een water/koelmiddelensysteem vereisen. Er is een groot aantal factoren dat een invloed op het lassenresultaat kan hebben. Deze aspecten omvatten de booglengte, de omvang en de impulsfrequentie van de lassenstroom, de lassensnelheid, het inerte beveiligingsgas, het oudermateriaal, het vullermateriaal, de lasvoorbereiding, en het warmtegeleidingsvermogen. Uiteindelijk, een hoogte - de kwaliteitslas wordt door gedetailleerde kennis van bereikt hoe te om al deze parameters elke individuele lassentaak precies aan te passen.

 

 

Toepassingen 

 

         Het is zeer moeilijk om de hoogste niveaus van kwaliteit en veiligheid te bereiken die handlassen gebruiken. Dit is toe te schrijven aan bepaalde lassenposities, lucht en de beneden-hand last bijvoorbeeld, vaak leidend tot defecte lassen toe te schrijven aan beperkte toegang de gebruiker in deze lassenposities heeft. om volledige controle over de laspool te hebben moet een perfect evenwicht tussen gravitatiekracht en oppervlaktespanning bij elke positie van de toorts worden gehandhaafd. Door gemechaniseerde varianten van de techniek te gebruiken, worden bepaalde delen van het lassenprocédé behandeld door mechanische componenten. Merk op dat een lasser altijd controle en het beheersende proces zal zijn. In een ideale situatie, zouden alle lassenparameters volledig geprogrammeerd worden vóór het lassen is begonnen. In de praktijk, echter, betekent de aanwezigheid van veranderlijke beperkingen dat het voor de lasser vaak noodzakelijk is om correctieve acties te maken.

Het orbitale Lassen die van Buizenstelsel totaal ingesloten lashoofden gebruiken is een fusieproces in het kader van ASME-Sectie IX. Geen vullermetaal wordt toegevoegd.

Een succesvolle automatische orbitale GTA-las is herhaalbare 100% zolang de exploitant variabelen controleert en periodieke steekproeven of coupons uitvoert die voor volledige penetratie worden geïnspecteerd. Het opmerken dat een variabele heeft veranderd is een primaire vaardigheid en kan gemakkelijk worden gemist. De opleiding en de ervaring worden vereist succesvol voor een exploitant om te zijn bij constant het veroorzaken van aanvaardbare lassen.

De succesvolle automatische orbitale GTA-las is zeer afhankelijk van verbetering van verscheidene kritieke variabelen die de programmering van de lassenmachine en de opstelling van het „lashoofd“ impliceren.

Het onderhoud van het lashoofd vaak wordt een factor in herhaalbaarheid van succesvolle lassen. Kunnen las hoofdinternals verkoold worden van ongepast gebruik. Het verkolen is koolstofstortingen die elektriciteit kunnen leiden en de stroom van stroom van het wolfram kortsluiten. De lashoofden bevatten een systeem van precisie planetarische toestellen die kunnen na verloop van tijd uitgeput raken. Het juiste schoonmaken en het onderhoud worden vereist.

Het succesvolle orbitale lassen is ook afhankelijk van het gebruiken van hoogte - het materiaal van het kwaliteitsbuizenstelsel. Typisch slechts 316L-worden het roestvrij staalbuizenstelsel (niet pijp) en de montage gebruikt voor automatisch orbitaal GTA-lassen en verkregen uit een aantal specialiteitfabrikanten.

Het succesvolle orbitale lassen is ook afhankelijk van het hebben van een redelijk schone bron van Argon voor steun en het beschermen van gas. De minimumzuiverheid zou 99,995% voor typische industriële toepassingen zijn. Voor sommige toepassingen is het noodzakelijk om ultra hoge zuiverheidsargon te gebruiken, vereisen zuiverheid 99.9998% en dergelijke toepassingen het gebruik van al materiaal van de hoge zuiverheidszuivering (kleppen, regelgevers en datatransportbesturing). Typisch, kunnen geen rubbercomponenten voor de apparaten van het zuiveringsgas worden gebruikt aangezien het rubber absorbeert en vochtigheid en zuurstof van de argonstroom vrijgeeft. De vochtigheid en de zuurstof (in Argon) zijn verontreinigende stoffen schadelijk aan een succesvolle automatische orbitale las.

De lascoupons, stukken van metaal worden gebruikt om een vaardigheid van lassers te testen, [3] worden typisch voorbereid aan het begin van een lassenverschuiving, wanneer veranderlijk wordt aangepast of wordt veranderd en aan het eind van de verschuiving (en vaker zoals vereist in een inspecteur die). Elke coupon moet worden onderzocht om volledige penetratie, juiste parelbreedte en andere criteria intern en uiterlijk te verifiëren. Met kleinere diameters het noodzakelijk voor sectie is open gewoonlijk de coupon om de lasparel te onderzoeken. Alle coupons moeten volledige penetratie en verenigbare parelbreedte tentoonstellen. De variaties in consistentie zijn een indicator van een probleem dat moet worden opgelost alvorens verder te gaan.

Het orbitale lassen wordt typisch slechts uitgevoerd op BUIZENSTELSEL en niet pijp voor verscheidene redenen het belangrijkste zijn dat de productie van buizenstelsel zeer verenigbare buitendiameters opbrengt wat omhoog aan juiste pasvorm in het lashoofd kritiek is.

Het automatische Orbitale GTA-lassen is de standaard het toetreden methode voor zeer integer gas en vloeibare die systemen in de HALFGELEIDER en de Farmaceutische verwerkende industrie wordt gebruikt geworden. Deze systemen worden geschat voor extreme zuiverheid en lek strakke integriteit. Suppling kleppen van de hebben de volledige specialiteitindustrie, de montage, de regelgevers, de maten en andere componenten voor orbitaal lassen en gebruik in hoge zuiverheidstoepassingen zich sinds het midden van de jaren '80 ontwikkeld. Voor buislassen in hoge zuiverheidstoepassingen slechts kan een volledig ingesloten lashoofd worden gebruikt.

Contactgegevens