China Scherpe Lassenmachine fabrikant

 

    Van Hyzont (Shanghai) Industrieel Technologieën Co., Ltd

      - One-stop Oplossingen van Orbitale Lassen en Snijmachines

Nieuws

November 16, 2018

Hypertherm introduceert nieuw collectief risicodragend kapitaalwapen om nieuwe geavanceerde productietechnologie te steunen

Hypertherm, een de V.S. gebaseerde fabrikant van industriële scherpe systemen en de software, kondigden vandaag de vorming van Hypertherm-Ondernemingen aan, een nieuw collectief wapen van risicodragend kapitaal(cvc), om grotere interactie met de gemeenschap van de technologieonderneming te bevorderen.

Omvat door een doel om geavanceerde productie te bevorderen positieve verandering in de wereld leveren, Hypertherm-heeft de Ondernemingen vennootschappen met universiteiten, opstarten, ondernemers, en vroeg stadiumbedrijven tot doel om geavanceerde productietechnologie op strategische rentegebieden op de markt te brengen. Die gebieden omvatten industrieel knipsel, lassen, en thermische verwerking; robotica en automatisering; machine het leren en vergrote intelligentie; industrieel Internet van Dingen; additief productie/3D druk, en nanotechnologie.

„Enkel aangezien wij 50 jaar geleden met een uitvinding begonnen die voor het eerst plasmaknipsel commercieel ooit haalbaar maakte, wij ons op het steunen van andere ondernemers aangezien zij werken om hun uitvindingen aan het leven te brengen,“ bovengenoemde Nathan Pascarella, Hypertherm-van Bedrijfs ondernemingen ontwikkelingsmanager verheugen. „Als u een ondernemer of het leiden van een vroeg stadiumbedrijf in geavanceerde productie binnen onze strategische rentegebieden bent, Hypertherm-zouden de Ondernemingen houden van meer over u en uw zaken te horen.“

Hypertherm gelooft zijn ervaren leidingsteam, dat met een brede waaier van de gevorderde expert van verwerkende procesdeskundigen wordt gecombineerd in helling, zes-Sigma, en de gelijkaardige methodologieën zullen aan ondernemers en vroeg stadiumbedrijven ten goede komen. Bovendien kan Hypertherm ondernemingspartners door zijn deskundigheid met geavanceerde technologische ontwikkeling, techniek, complex leveringsketen beheer, de globale dienst en distributienetwerken, evenals een spoorverslag steunen van de marketing van en het verkopen van nieuwe producten.

 

Hypertherm ontwerpt en vervaardigt industriële scherpe producten voor gebruik in een verscheidenheid van industrieën zoals scheepsbouw, productie, en automobielreparatie. Zijn productregel omvat scherpe systemen, naast CNC motie en hoogtecontroles, CAM het nestelen software, robotachtige software en verbruiksgoederen. De Hyperthermsystemen worden vertrouwd op voor prestaties en betrouwbaarheid die in verhoogde productiviteit en rentabiliteit voor honderdduizenden ondernemingen resulteren. De reputatie van het bedrijf voor scherpe innovatie dateert tot 1968, met de uitvinding van Hypertherm van het plasmaknipsel van de waterinjectie. Het 100 percentenvennoot bezeten bedrijf heeft wereldwijd meer dan 1.400 vennoten samen met verrichtingen en partnervertegenwoordiging.

Contactgegevens